SÅ FUNGERAR DET 

Mät, skissa och planera

Kom till oss med en enkel skiss, ritning eller bilder på rummet du vill göra om. Tillsammans med er tar vi fram ett förslag på hur ert drömprojekt kan bli verklighet. Vi hjälper er gärna att rita och visualisera projektet med ideér om layout, design och planlösning. Vi ser till att planera så att funktion, materialval och design blir det bästa för just ditt kök, badrum eller garderobslösning.

Stommar och fronter

Beställ dina stommar och fronter från oss, eller meddela oss om vilka stommar ni har så tar vi fram nya fronter till er, där ni själva väljer NCS-kulör.  Vi har stommar i fanérutförande,  melamin och i lamell. Fronter produceras i massivt trä, fanér och MDF.

Material, kulör och design

I detta skede har vi tillsammans börjat titta närmare på vilka materialval, produkter och kulörer som skulle passa ert projekt. Vi kan ta fram ett moodboard för att ytterligare tydliggöra vår vision.  

Välj grepp/inget grepp

Vi har fem olika  grepp för våra fronter, välj det som passar just dig! Vi har även leverantörer på knoppar och beslag. Kom in till vårt showroom för att se hela utbudet.

Beställning och montering

Vi hjälper dig gärna med hela din beställning från planering till designförslag/skiss och kulörval på nytt kök, garderobslösning eller badrumsinredning.

 

Vill du att vi monterar hemma hos dig? Vi har hantverkare som kan komma hem till dig om du bor i Stockholms-regionen. 

 

 Vår leveranstid är 6-8 veckor från det att vi fått in din beställning. Du betalar 50 % av offertvärdet vid beställning och återstående summa när du fått din beställning levererad.

 

Please reload

© 2019 by Birch & Wood

Concept Store, Roslagsgatan 12

Öppet:

Mån-Fre 10-17

Lör 12-16

 

info@birchandwood.com

Tel:  073-716 95 00 

076-000 63 75